Saturday, 25 February 2012

ALLAH MAHA ADIL!

Posted by yanifahzi at 11:51 0 comments
ehem3..happy nyer!!xthu npe ada rsa mcm nie..ahhahah..ktwa sorg2 lagi..dh la duk uma sorg,ktwa sorg2 cm org gila dh..kn bgus lau ary2 rsa cmnie,xd la stress sgt..aku tahu ALLAH S.W.T maha adil,maha mengetahui..setiap apa yg berlaku pda jalan hidup aku nie mst ada hikmahnya..ALLAH ambil ibu dari aku than bg nnek yang sangat baik,aku xtahu mcmna aku nk bals semua pengorbanan dia kt aku..apa yg aku nk dia akn usahakn untuk aku berjaya..ALLAH pishkan aku dgn fikry(my ex bf)  dari aku sbb ALLAH nk bg yg lbeh baik dari dia untuk jaga dn bimbing aku..so skrg aku tahu knpa ALLAH pisahkn kteorg..sbb ALLAH nk bg dia untuk aku..i'm happy now! aku harap semua nie akan kekal smp akhir ayat aku..amin...







ini lah dia kehidupan, sentiasa disayangi <3..lalalallalalalala~

Monday, 20 February 2012

gila!!

Posted by yanifahzi at 03:49 0 comments

malam tido lmbt dlm kul 4 baru bole tido..bgon kul 8 lbeh..arghhh..memang ase mgntok tp tak tahu asal rsa happy je..hahaha..gila dh melanda diri..bgon2 je snyum sorg2..gila an..an..pastu masuk2 je opis dh dpt kje.haa..time buat keje nie..hahhah..memang lawak gila..semua silap..hahaha..pstu rasa nk gelak sorg2,snyum sorg2..smp akak kt sebelh tgk je..malu3!!hahaha..akak tu ckp okey ke tak nie..aku gelak je pastu ak buka la youtube dga lgu ''ku sedang jatuh cinta'' haa..yg kt bwah niee..pastu akak tu gelak je dengar lagu nie..aku senyum je la an..td kje memang bnyak tp rasa nk snyum je..hahahah..gila dh..lallallalalal~









ku tahu ku sedang jatuh cinta
ku tahu ku sedang jatuh cinta

sejak dulu kita bertemu ku rasakan ada sesuatu
inikah cinta yang ku rasakan setiap ku memikirkanmu

ooo aku sedang jatuh cinta
serasa indah rasanya hidup ini
ku tahu ku sedang jatuh cinta
ku tahu ku sedang jatuh cinta


=D

Saturday, 18 February 2012

toink..toink

Posted by yanifahzi at 22:30 0 comments
kekasihku dengar la isi hatiku!!hakhak
aku ingin bertemu..
klau kau rasa mesti ko tahu ..ahahah..miss u?miss me too?alahaiiii..knpa nie..knpa nie..adoii..abehhh..fallin in love!





lalalalallalalaallalala~
jiwang sebentar bersama irwansyah & zaskia sungkar!hihhihi

please come to papa!!really..hahhaha

Posted by yanifahzi at 00:32 0 comments
hah..time lapa cmnie la nk buat post pasal mknn..lapa seii..nk klua pegi beli makanan hujan so tgu mlm nanti nk melantak makanan nie puas2..nasi goreng!!arghhh..makanan pling sedop kt abad dunia nie...hahhaha..tak kira la ns goreng kg, ns goreng tom yam, ns goreng cndwn, ns goreng aym, ns goreng dging merah, ns goreng belacan,ns goreng cili padi,ns goreng paprik, ns goreng pattaya, ns goreng cina, ns goreng seafood, ns goreng USA, ns goreng ladna, ns goreng udang, ns goreng ape2 je la..asalkan ns goreng nama dia memang aku suka gila..suka GILA!! I NEED NASI GORENG..hahha..boleh lak mcmtu..one day nt bila aku dh abeh stdy pastu ada duit lebih aku nk buka restaurant nasi goreng..fuhh..memang best la an..restaurnt yg hanya jual ns goreng..hakhak..klau takda org dtg ak je la mkn hari2 ns goreng tu..hahahha..tgk skitt ns goreng tu cmne..hahaha







nak!nak!xtahan...grr




ns goreng pattaya..walaweii




prhh..ns goreng paprik..sedap gilerr..(>_<)




nie lagi fvrt nie..ns goreng udang!!satu bungkus..hahahaha



cukup la sampai disini.tak snggup nak type lagi pasal ns goreng nie..nk ngis..ahhaha..sbb xdpt mkn skrg..i really need you bebeh..hakhak


lallalalalalall~






Friday, 17 February 2012

i hate this prt!

Posted by yanifahzi at 21:38 0 comments
biasanya hari minggu cmnie mst g date tp skrg semua dh terasa lain..semua kene buat sorg2,dh xd spe nk teman..dh xd org bg smgt..dlu hari2 dia bg semangat..miss semua cm dlu.mkn sme2,stdy sme2,semua sme2..dlu xpenh rasa ssh,xd duet cmne skli pun rsa hppy je..skrg xd duet ase berat sgt cm mals nk prtikal pn ada..asa nk dduk uma tidow tu je..arghhh..teroknyerrr!!i hate this part,,grr




video





video





korang!!

Posted by yanifahzi at 08:47 0 comments
miss korg ssgt!!
nak sgt korang ada saat nie..xpenah rasa bosan bila korang ada..hpy jer..




miss korg la beb!



hahahha..miss korang nye joke




farah!mok!!





miss saat ini..



^_^



cept la abes LI nie..nk blik melimau nk lepak gn korg!3 bulan ag!!


Thursday, 16 February 2012

still need you ='(

Posted by yanifahzi at 08:18 0 comments

dh 5 bulan si dia meninggalkan diriku tp aku tetap ada rasa syang pada dia padahal dia dh tinggalkan aku utk pnpuan lain..mesti sakit kan bila org yg kita syang xdpt rasa apa yng kita rasa skrg..malam nie rindu sangat2 dekat dia..bia la apa org nk kta yg pnting aku sndri rasa smua nie..deaowg tahu ckp je,nah!cbe rsa baru tahu cmne pedih dia lagi pedih dri kne cili padi seii..walaweiii..sakit atii..but i still remember~



miss you so bad..



i wish you were here..stay wth me 4ever!









sangt2 rindukan awk!!

harap awk bhagia dengan orang yg awk syang skrg..sy harap..sy harap..ada KARMA !hahahha...
lalalallalala~














j















 

yanifahzi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea