Saturday, 11 February 2012

we! 4ever~

Posted by yanifahzi at 01:40
hari sabtu yg membosankn nie miss pulok kt kawei2 ak nie..siap ade nme group,knon famous r LOLIPOP. memang famous an,elehh..cm korg xpenh mkn bnde alah nie,mst penh an xyh nk bongak;)
hah..nme nie sempena group kteowg 7 ahli,nseb bek 7 lau 6 ahli nk gk wt nme group 6 jahanam..lg top,mletop..okei2 dh abeh explanation tentang band kteowg,bnd lak pulak..aweiiii..dh ckup2..nie klau ada deowg mst kecoh je uma swe kt muhibah uh,memang xkn ade istilah senyap uma uh..24 jam ade je sore yg kedengaran..huhaua..lg2 se minh nie capital a..meh ak tnjuk dak2 yg bajet2 hot nie*tmsok ak*hahaha.





 
nie ketua mafia group nie,mafia la sgt..just kidding,okei2 nmw dia hah dh ade kt ats uh so xpyh ssh2 ak nk menaip,eeheh..dia nie mtg skit tu yg tplih jd ktua n ag stu dia nie pndai,slalu gk tiru dia time kuiz o tst..slalu?memang tiap2 tst o kuiz tiru dia..hehe..kteowg an ske share2 nie>_<
next!!









cantikkan...okei2 dh2 ckup2 la puji dia cntk..thu dh mst korg ckp ''cntinya dia,comeinyadia''memang la,tgk r mmbe dia..hakhak..nk gk status mmbe uh..;D
 ok,enough drpd mroyan*mrpek*..nme dia NURHADZLIN HAMDAN..nice name an,ok2 dh..dak nie org KL,kl mali.dia nie memang ske wt lawak,lawak la gk..haha..frvrt dia memang slkeh xleh mention kt snie, 21 keats..grr..oi2,jgn slh tfsir,fvrt dia?ak pn xpsti..haha..bnyk kott..dh2,abeh psal minh nie..
SETERUSNYA!!

Z

Z


Z

Z

Z


Z




HAHAHA!!



nme dio RAIHANA AHMAD,N9 kad matrik 10f10**lupe!-_-'
sory tleps gelak tgk muke dio je den nk golk..dia nie ag r memang lurus bendul, klau ckp gn dia kne slow2 dn penuh perihatin klau nk dia phm..weiiweii..memang untung dpt mmbe cmnie,sbb dia ape nk tahu...sbb bole wt ak gelak..hahah..opss..sory2,xd niat pn nk gelak tp ble tgk muke dia time xphm memang cnfm korg nk gelak gk..but she is a nice person<<eglish lnguage dh klua ..haaa..ok,enough..
haaa..pasnie ag hot!hot la gk..amekk!!
grr










haa..korg mst puji2 dia..hah!ckup2..nme die AIDA SYAZWINA SAZALI
dak muao,jhor la kan,sme la dgn ak..jhor ngeri maju...haaa,,*xd kaitan lgsung*>_<
dia nie memang gila2 skit tp ble dia bd mood jgn berni sentuh..hahaha..kng abehh kne terajang,,hauaaua..so be careful..hakhak


v

v

v

v

v

v

v










jeng..jeng..jeng!!


FARAH BEE!!
brg pns!brg pns!hahah..sory farah xd niat nk lelong ko..ahahah..NOOR FARAH SYAHIDA SALEH,MELAKA BUKIT CINA
dia la pnyeri group kteowg nie,kira cm dia nie happy je.ada mslh o xd mslh tetap cool.rilex je..kdg2 bst gk jd dia nie ase cm xd mslh..hahahaha..fvrt dia yg xbole blh suke sgt mnum cawan letak bwh katil smp smggu bak kta dia nk wt expriment..hahah..farah2,gilar sehh lau lyan ko..;)
tp memang syokkk..


v

v

V

v

V


v

V

v

v

hah!!
sore dia nie la gegar muhibah,taman uma swe kteowg*ayt tunggang tebalik*


nma famous dia kt ats uh,nmpk an,,an,,nme betul dia SITI NORHAIZA HAZRAH KHAIRIL HASSANUSI N9
NME DIA BOLE THN GK..ak xtw la betu ke x tu ase cm betul..klebihan dia nie tang sore dia,begogar uma klau dgo dia jerit*begegar uma,nmpk no tpu*okei2..dh dia nie nmpk je ksr tp sbnanya dlm hati ada tamn..heheh..tp dia tetap bst gila2 jjur nie..ehheh




























haaaa....




















xabeh ag...
























last skli..






































me!me!me!
hhahahaha..aku la yg last..sbb.........malu nk ckp..sbb mngikut krendahan ak la pling rendh dlm group uh..hahah..sbnanya xd kaitan pn gn kerendahan,sje nk mation ak pling rendah..hakhak..*bangga*abeh dh,cte tang ak skit je,xkn ak nk puji dri sndri kot msuk bkul agkt sndri..hahah..































0 comments:

Post a Comment

 

yanifahzi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea